Why Nobody Cares About Relatii cupluri

Cele mai tari filme sexy din lume

Fiecare din aceste filme contin puncte de referinta momente in cinematograf - minute utilizat pentru a solicita, activati, si pentru a impinge limitele.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun semnificatie a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si, de Verificați aici asemenea pe film, evalueaza din exterior restrictii ale incertitudine - atat de mult sa se asigure ca am poate nu chiar stiu cand il vedem. Numeroase povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priviti in mijloc doua caractere niciodata niciodata indicat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de articole de imbracaminte cateva mai mare, sau mai scurt, decat identificat in un client viata de zi cu zi; si de asemenea un accentuat cuvant sau expresie sugerand inimaginabil, chiar neplanificat semnificatie. Si, de asemenea evident, in unele cazuri este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau vedeta dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau imita afectiune sub idilic, luxos lumini.

image

Toate din ceea ce inseamna afirma ca selectarea cel mai bun sexual filme se simte un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor propriu pofte precum si interese. Deoarece filme nu pur si simplu document sexual precum si incantator vise, le le dezvaluie. Numarul de cinefili vizionat, stare, un adolescent amuzant unde sunt primul preferat vedeta a aparut in un bikini, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar apare ca cu intruchiparea a atractiei turistice? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care doua personalitati doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, exceptional subiectiva. Prin urmare, aceasta listare colecteaza unele dintre reperul minute captate pe film , cele care au atins subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si actor sau starlet in o datorie care satisfacut sau transformat piata tinta ipoteze, sau doar inregistrat momente de atractie, pasiune sau sexualitate in intrigant, suscitat sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, remuscari, melancolie, sau irepresionabil omenire. Cu toate acestea fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a esuat pentru a face aceasta listare numai din cauza central tema - specific, ca specific nevoie ramane suprimat, ignorat sau depasit de politic responsabilitate, daca nu de asemenea emotional si, fizic represiune. Dar 2 ani mai tarziu, regizorul a distribuit unul dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti vedete pe planeta a arata un contrar scenariu - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa direct in sexual licentiune. conflict cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, si poate ar trebui, definitiv culoare exact cum se vede eficiente si film in general.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin precum si, incarcaturi de omonim copicats precum si copiati pisici (pierdere litere in numele ei, cum ar fi postari din imbracaminte) dezvoltat o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie lume, copulat uimitor, anonim insotitori si au pacalit tabuurile din presupus "bun" cultura. Dar, chiar daca confesionalul roman pe care se bazeaza acest flagship franchise nu fusese creat de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) a dat titlul personaj agentie si imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte instalatii, constand din original film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atractive vampir pereche din infinit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si, de asemenea longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) gasind ​​comoditate in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa avanseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este alcatuita din erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele distinct si, de asemenea gandite in foarte propriu inseamna. (Lui adaptare Lolita, de exemplu, este, in opinia mea, o superioara adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de modern criterii, dar sex roleplay jocuri, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinematograf, cand Lyne ilustrat aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a scris si ghidat acest fenomenal film despre un mut Scotiana numita Ada (Holly Seeker) vanduta in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta doamna devine o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care creste in mult mai profunda si mult mai mult profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem a creat aceasta poveste despre trecut precum si, prezent, sex si dragoste, claritate, precum si complicatie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor relatie. Lucia Vega isi asuma sarcina in relatia dar exista reciprocitate autentica, deoarece acestea ofera reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei muschi fara joc de cuvinte insemnat precum si producerea minute critic pentru viata lor psihologica.